Groepslessen

Beginners

De eerste cursus zal bestaan uit 8 lessen van elk  1 uur. Tijdens de danscursus wordt je de basis van de Quickstep, Engelse wals, Cha-cha-cha en de Salsa aangeleerd, en uitgebreid met verschillende variaties.

Gevorderden

Dansers van verschillende niveaus in 1 groep. Vaak zijn dit dansers die in het verleden al gedanst hebben en weer willen beginnen maar niet weten wat hun niveau is. Samen gaan we kijken naar wat je jullie al kunt zodat je snel aan sluiting hebt en gezellig mee kunt met de groep.

Recreanten

Lekker gezellig een avondje dansen maar niet te veel moeilijke figuren? Samen met de docent maken we er een gezellige avond van. En willen jullie als groep wat nieuws? Dan kan dat altijd in overleg met de docent.

Kidsdance

Stijldansen leren  is leuk! En het is nog leuker als dat kan in een in groep met leeftijdgenoten.

Op dit moment hebben wij geen kidsdance.  Op aanvraag kunnen wij vanaf 10 kinderen  of meer wel workshops of privé groepen ballroom organiseren.

Ballroomnight

Voor onze wedstrijddansers hebben we 1 keer per week een wedstrijdsimulatie. We bootsen op diverse manieren een wedstrijd na van 3 ronden zodat je naast je lessen en trainingen ook routine krijgt ik rondes dansen. Daarnaast is het altijd goed om naar elkaar te kijken en van elkaar te leren.

Les gemist?

Mocht je een keer een les niet kunnen? Geen probleem! We kijken samen met jou naar een gepaste oplossing.