Een unieke openingsdans op jullie bruiloft

De openingsdans is voor veel bruidsparen één van de belangrijkste momenten van de trouwdag. Het is de officiële opening van het feest. Wij helpen jullie graag om deze mooie dag onvergetelijk te maken. Van een gezellige Quickstep tot aan een romantische Rumba de mogelijkheden zijn eindeloos.

Een openingsdans op maat

Ieder bruidspaar is uniek en daarom maakt Dansstudio Isashi speciaal voor jullie een openingsdans op maat. De meeste bruidsparen hebben de nodige zenuwen voor dit belangrijke moment. Daarom adviseert Dansstudio Isashi bruidsparen van A tot Z, jullie kunnen met een zelfverzekerd gevoel de avond openen. Een goede voorbereiding is het halve werk! Daarom bespreken wij graag samen met jullie onderwerpen als: de muziekkeuze, de oppervlakte van de vloer, de schoenen en de prachtige bruidskleding die jullie dragen.

De ideale start

Een belangrijke tip: begin op tijd! Wij adviseren bruidsparen om 3 tot 4 maanden voor de bruiloft de eerste les te nemen. Zo is er voldoende voorbereidingstijd, want oefenen is de sleutel tot succes. Een dansles duurt 45 minuten, jullie kunnen uitgaan van één dansles per 1 of 2 weken.

Minder dan 3 maanden tot aan jullie bruiloft? Geen paniek! Ook dan bespreken wij graag de mogelijkheden voor een openingsdans op maat!

Trouwpakket

285,-
  • Kennismakingsgesprek
  • 4 privélessen ( 45 minuten per les )
  • Video opname mogelijk
  • Ook losse lessen zijn mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden!

Een openingsdag op maat? Vraag meer informatie aan!

[forminator_form id=”1099″]